Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vi ønsker at Fun4u skal være forutsigbart, oversiktelig trygt og fylt av kjærlighet og tålmodighet med barna. Vi tror den beste måten å få til dette er ved å ha nok voksne, trygge rammer og noen klare regler.

Siden det er litt ulike folk som hjelper til så forsøker vi å lage en plan her for oppgaver:

Kjøkken hjelper:
Kjøkken hjelperen er en voksen som legger til rette for at barna får lage pizza.
HUSK: Bare de barna som skal lage pizza får være på kjøkkenet, og de må vaske hender.
Et par med barn fra 15 til 16, og et par fra 16 til 17. Etter dette er det baketid

Bilard og bordtennishjelper
Denne personen bør holde seg mer eller mindre i området for å unngå at bilard køller går i stykker og at ikke alle bordtennis baller ødlegges. Bare viktig å skape ro og fred

Tegne og spill hjelper
På bordene i midten skal det ligge litt tegnepapir og sånt så barn kan tegne hvis de ønsker. Den personen bør bare sitte i ro ved bordet og snakke med de som setter seg ned og spille eller tegne med dem. Enkle spill er lurest.

Vakt dans og trommer
De som danser skal ikke bråke med de som spiller trommer - og der trengs det at en voksen passer på oppe når det er barn oppe. INGEN har lov å gå rundt i bygget ellers utenom å være på danserom, kunstrom, og de som spiller trommer

Spennende oppgaver-hjelper
Vi har latt noe utvalgte få lov å spille trommer, men dette må følges opp, og det er viktig at de ikke forstyrrer andre. Denne personen kan etterhvert også følge opp andre ting, men veldig fint om den kan sitte på et av de runde bordene ved vintage-avdelingen og passe på den. Det viktige er bare å minne barna på å være rolige og prate hyggelig med dem og intressere seg for dem. Hjelp dem å huske at de skal sitte ved bord når de spiser pizza.

VR hjelper

Denne oppgaven er viktig for hvis det blir kaos med VR blir barna veldig sure. Det settes opp tidspunkt fra kl 15 med 15 min mellomrom, og en pause til lading fra 16.30 til 16.45. Viktig at ingen barn kommer inn i VR sonen og ødlegger for de andre. en VR person skal sitte, og en VR person skal stå

Alt mulig person
Denne er viktig, og ofte er det Gustav som tar imot i døra, sjekker lista hvem som er påmeldt og svarer på det, og sørger for at ingen andre enn dem som er på kurs oppe - er oppe. Denne personen må også ha mitt nr 95751335 hvis det skjer noe alvorlig, og personen må ringe ambulanse m.m. og ha ansvar på bygget.

Kurholdere
Kursholderne vet hva de skal gjøre og skal ikke ha så mye ansvar utenom kursene.

Butikk ansvarlig og oppvask ansvarlig
Det er åpent butikk fra 16 til 18 så det er greit at en person er butikk ansvarlig i denne perioden og tar imot penger og ordner med sånt. Den samme personen kan gjerne også ordne med oppvask.

Regler for voksne:
- tålmodig
- viktig at barna får trygghet og blir sett og hørt
- tydelige rammer og regler
- si ifra når noen løper, bråker eller plager noen
- følg opp de som er alene
- tenk gjenrne som en mamma og pappa, men vær en venn/onkel/tante akkurat her.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn