Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Velkommen til Fun4U!

Mandager kl.14.30-17.00 i Trondheimsveien 332 ( Mellom Cirkel K og nye politistasjonen).

Gratis for barn i 5.-7. klasse

Vi spiser 14.45 og fra 15.15 starter aktivitetene opp. Det blir lek, spill, hobby, kurs, konkurranser, premier og overraskelser.

Cato og Sander er i gang med kurs i musikkprogrammering, og fra mandag 15.januar er det også mulig å melde seg på symaskin-kurs, male-kurs og Line Dance-kurs.

Vi gleder oss til å se DEG

Hovedansvarlig: Bengehya Buranga

Beskjeder til post@fun4u.no 

PS: Vi kan ikke ta ansvar for at barn går inn eller ut av dette juniortilbudet så vi oppfordrer foreldre til å avtale med barn når de skal reise dit og når de skal være tilbake. Følg dem gjerne første gangen for å se hvordan vi har det på Fun4u. Ved deltagelse i spill,dans og medie-kurset ønsker kursholder også å prate med foresatte om samtykke for deling av video med lyd. 

Fun4u er i Hope4u i nye lokaler i Trondheimsveien 332 ( Mellom Cirkel K og nye politistasjonen)

Hvis du spiller i band, eller har en gjeng som har lyst til å spille i band så si ifra siden vi nå starter med eget bandrom. På samme måte kan vi kanskje også hjelpe til hvis det er en gruppe som vil danse, eller en gruppe som vil jobbe med redesign.

Ta kontakt med Ragnvald Holst-larsen på ragnvald@hope4u.no 

Velkommnen til Fun4u 2024

 

 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn