Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Fun4u ÅPNER  4.des 2023

Gratis for barn i 5. - 7 klasse

Fun4u starter endelig opp etter en lang pause

Velkommen til brødmat ca 14.30 og fra 15.00 starter aktivitetene opp. Det er Bengehya Buranga som har ansvaret og allerede fra starten blir det spesielle muligheter til å melde seg på kurs - først i musikkprogrammering med Sander og Cato, men etterhvert også i flere ulike ting som musikk, video, kunst og mye mye mer.

Vi gleder oss til å se DEG

Beskjeder til post@fun4u.no 

PS: Vi kan ikke ta ansvar for at barn går inn eller ut av dette juniortilbudet så vi oppfordrer foreldre til å avtale med barn når de skal reise dit og når de skal være tilbake. Følg dem gjerne første gangen for å se hvordan vi har det på Fun4u. Ved deltagelse i spill,dans og medie-kurset ønsker kursholder også å prate med foresatte om samtykke for deling av video med lyd. 

Fun4u er i Hope4u i nye lokaler i Trondheimsveien 332 ( Mellom Cirkel K og nye politistasjonen)

Hvis du spiller i band, eller har en gjeng som har lyst til å spille i band så si ifra siden vi nå starter med eget bandrom. På samme måte kan vi kanskje også hjelpe til hvis det er en gruppe som vil danse, eller en gruppe som vil jobbe med redesign.

Ta kontakt med Ragnvald Holst-larsen på ragnvald@hope4u.no 

Velkommnen til Fun4u 2023

 

 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn